Justin Bieber ja poikabändiläinen juhlivat – tuloksena sairaalareissu

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on noussut nopeasti teinityttöjen suursuosikiksi ympäri maailman. Poikabändin nuoret jäsenet pitävät yhteyttä miljooniin faneihinsa muun muuassa sosiaalisessa mediassa.

Nyt 19-vuotias Zayn Malik on noussut otsikoihin sairaalareissunsa vuoksi. Poppari nimittäin kiidätettiin viikonloppuna lääkärin vastaanotolle, koska hän loukkasi jalkansa MTV Video Music Awards -gaalan jatkojuhlissa. Laulajan kerrotaan juhlistaneen yhtyeensä voittamia palkintoja bänditovereidensa ja teinitähti Justin Bieberin kanssa.

Zayn Malikin juhlailta päättyi kuitenkin ikävästi, sillä hänen jalkansa paketoitiin siteillä. Lisäksi Malik joutuu käyttämään kainalosauvoja jalkavammansa takia.

– Hei kaverit, haluan kertoa teille, että olen täysin kunnossa. Olette maailman parhaimmat fanit. Kiitos teille, että olette niin uskomattomia. Rakastan teitä kaikkia, Zayn Malik kirjoitti Twitterissä.

One Direction -yhtye perustettiin X Factor -ohjelmassa, kun viisi nuorta miestä ei yksinään menestynyt kisassa. Heitä pyydettiin perustamaan bändi, ja sen jälkeen menestystä on tullut roppakaupalla. Heidän tunnetuimpia kappaleitaan ovat What Makes You Beautiful, Gotta Be You ja One Thing. Teinitähdet esiintyivät äskettäin Lontoon olympialaisten päätösjuhlassa.