Mel B yläosattomissa rintasyöpäkampanjassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen poplaulaja Melanie Brown, eli Mel B, muistetaan parhaiten legendaarisen Spice Girls -yhtyeen laulajana Scary Spicena. Taannoin julkkistähti synnytti kolmannen lapsensa Madison Brown Belafonten, ja sittemmin hänen kerrottiin haaveilevan Ranskan kansalaisuudesta.

Nyt 37-vuotias ex-spaissari poseeraa CoppaFeel-rintasyöpäkampanjassa rohkeasti yläosattomissa. Hänen kanssaan kuvassa nähdään aviomies Stephen Belafonte, joka peittää vaimonsa rinnat käsillään. Kampanjan tarkoituksena on rohkaista naisia käymään tarkistuttamassa rintansa syövän varalta.

Kuva: CoppaFeel

Spice Girls -yhtyeen hajottua Mel B on onnistunut tekemään näyttävän julkkisuran Yhdysvalloissa, sillä hän oli taannoin mukana muiden muassa Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa. Tumma neitokainen on ollut usein otsikoissa myös ronskien lausuntojensa merkeissä. Marraskuussa eräs strippari väitti Mel B:n ja tämän miehen harrastaneen ryhmäseksiä kanssaan Australiassa.