Hollywood-seksisymboli ihmettelee: ”Olen vain lihava mies”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen näyttelijä Ray Winstone tunnetaan useista elokuvistaan, joissa mies on näytellyt pahiksen roolia. Miehen tunnetuimmat elokuvat ovat Päämääränä Cold Mountain, Kuningas Arthur ja The Departed.

Nyt miestähti kertoo yllättyneensä saamastaan seksisymbolin maineesta. Uudessa The Sweeney -elokuvassa etsivää näyttelevä Winstone on saanut naisten vankkumattoman ihailun kovan pojan rooleillaan. Näyttelijä ei voikaan omien sanojensa tajuta suosiotaan vastakkaisen sukupuolen silmissä.

– En tiedä mikä naisiin oikeastaan vetoaa. Olen 55-vuotias lihava mies. Luulen, että naiset syttyvät siitä kuinka kohtelet heitä. Pitää olla aito, hieman herrasmies ja vähän raakalainen samaan aikaan, kertoo Ray Winstone The Daily Star -lehdelle.

30-vuotta vaimonsa Elainen kanssa naimisissa ollut tähti on kuitenkin riemuissaan saamastaan tittelistä. Mies esiintyy tulevassa rikostoimintaelokuvassa maineensa mukaisesti, sillä hänet nähdään siinä kuumissa lemmiskelykohtauksissa 30-vuotiaan vastanäyttelijänsä Hayley Atwellin kanssa.

1970-luvulla uransa aloittanut näyttelijä kertoi äskettäin aiheuttaneensa hälyä The Sweeney -elokuvan kuvauspaikalla riisuutuessaan ja paljastaessaan käyttävänsä kirkkaan keltaisia alusvaatteita. Winstone kuvailikin humoristisesti kyseistä väriä lempivärikseen. The Sweeney -elokuvassa nähdään myös muita tähtiä, kuten Plan B, Damian Lewis ja Steven Mackintosh.