Jennifer Lopez pukeutui tiukkaan nahka-asuun – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähdet Jennifer Lopez ja Marc Anthony erosivat taannoin vuosien avioliiton jälkeen. Lopez löysi itselleen pian tilalle hyvinkin paljon nuoremman Casper Smartin, joka toi laulajattarelle puuma-nimityksen.

Jennifer Lopez on nyt kuvattu nauttimassa tapaapäivästä yhdessä poikaystävänsä Casper Smartin kanssa. Pariskunta oli katsomassa Evita-musikaalin Broadwaylla, josta he jatkoivat illalliselle Scantella-ravintolaan. Lopez oli pukeutunut seksikkääseen nahka-asuun.

Anoppi on pahin ja Unelmien Manhattan -elokuvia tähdittänyt Jennifer Lopez nähdään parhaillaan Suomenkin valkokankailla elokuvassa Mitä odottaa kun odotat. Samannimiseen romaaniin perustuvan elokuvan pääosissa nähdään Lopezin lisäksi muun muuassa Cameron Diaz, Matthew Morrison, Elizabeth Banks, Anna Kendrick ja Chris Rock.