Spice Girlsit kourivat toistensa rintoja

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen Spice Girls -yhtye saavutti huiman suosion 1990-luvulla ja se kuuluu edelleen menestyneimpiin tyttöbändeihin. Bändi hajosi Geri Halliwellin jätettyä yhtyeen vuonna 1998, mutta on sittemmin yhdistänyt jälleen voimansa muun muassa yhteisellä kiertueella.

Nyt bändin villikissa Mel B on tehnyt paljastuksia maustetyttöjen erikoisista tavoista. Neitokaisen mukaan yhtyeen jäsenet nimittäin rakastavat toistensa rintoja, eivätkä voi välttää koskettelemasta toistensa povea.

– Rakastan rintoja! Minä ja muut maustetytöt kourimme aina toistemme rintoja. Geri tuli luokseni äskettäin takaapäin ja tarttui omiini, kertoo Mel B Cosmopolitan-lehdelle.

Spice Girls tyttöbändiin kuuluvat Geri Halliwell, Emma Bunton, Melanie Brown, Melanie Chisholm ja Victoria Beckham. Taannoin maustetytöt pääsivät esiintymään yhdessä Lontoon olympialaisten päätösseremoniassa, ja jatkoivat sen jälkeen muiden poppareiden kanssa railakkaille jatkoille, joiden kuvat päätyivät verkkoon.