Hollywood-komistus: ”En pelkää homohuhuja”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Elokuvatähti Zac Efron joutui äskettäin noloon tilanteeseen, kun hän pudotti kondomin taskustaan punaiselle matolle The Lorax -lastenelokuvan ensi-illassa. Kondomimokan jälkeen entinen teinitähti piti valistuspuheen ehkäisyn käytöstä.

24-vuotias näyttelijä kertoo olevansa imarreltu siitä, että hänellä on suuri fanikunta homoseksuaalien keskuudessa, eikä ole moksiskaan mahdollisista itseään koskevista homousjuoruista. Tähti on ollut homopiirien suosiossa etenkin näyteltyään musikaali- ja tanssielokuvissa High School Musical ja Hairspray.

– En tietenkään pidä juorujen pelossa elämisestä, mutta näin minut kasvatettiin. En vain näe mitä pahaa homoudessa olisi, näyttelijä kommentoi itseään koskevia juoruja Advocate-lehdelle.

Zac myös kannattaisi homoliittojen sallimista sillä hänen mukaansa kaikkien ihmisten kuuluu saada olla onnellisia.

Zac Efron seurusteli viiden vuoden ajan vastanäyttelijänsä Vanessa Hudgensin kanssa. Pariskunnan väitettiin eronneen, koska Hudgens ei ollut valmis kihlautumaan näyttelijän kanssa. Sinkkupäivistään nauttinut Zac on sittemmin yhdistetty muun muuassa aussikaunotar Teresa Palmeriin, Bruce Willisin tyttäreen Rumer Willisiin ja näyttelijätär Lily Collinsiin.