Katie Holmes ei tienannut avioerolla – rahastaa silti julkisuudella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin unelmapareihin lukeutuneet Tom Cruise ja Katie Holmes erosivat taannoin yllättäen yli viisi vuotta kestäneen avioliiton jälkeen. Heillä on yhteinen Suri-tytär, jonka huoltajuus meni erossa äidille. Äskettäin Holmesin ja Cruisen avioero astui virallisesti voimaan.

Nyt 33-vuotiaan näyttelijättären kerrotaan olevan rahaongelmissa, koska hän ei ottanut ex-mieheltään vastaan suuria rahasummia eronsa yhteydessä. Katie Holmes pohtiikin parhaillaan itselleen toimeentuloa, ja hän harkitsee julkisilla näyttäytymisillään rahastamista. Näyttäytymisten tarkoitus on, että vaatebrändit maksavat Holmesille, jotta hän käyttäisi heidän vaatteitaan näkyvästi.

– Ihmiset laittavat sanaa eteenpäin, että hän tekee mielellään maksettuja näyttäytymisiä. Hän odottaa saamiaan tilaisuuksia. Katie ei koskaan tehnyt tätä ennen eroaan, kertoo lähde The New York Daily News -lehdelle.

Tähti ottaa Tom Cruiselta vastaan vain 400.000 dollaria, eli 330.000 euroa, tyttären elatusmaksua vuodessa. Tämä rahasumma tulee tähden tilille siihen asti, kunnes Suri täyttää 18 vuotta. Pari on perustanut lapselleen myös oman rahaston, jonka julkkisprinsessa saa käyttöönsä tosin vasta aikuisiässä.

Hollywoodin unelmaparina pidetyn Tom Cruisen ja Katie Holmesin ero tuli maailmalle yllätyksenä. Holmes ilmoitti äskettäin hakevansa avioeroa, ja kertoi samalla parin liiton olleen karilla jo puolen vuoden ajan. Omapäisenä ja intensiivisenä aviomiehenä tunnetulle Cruiselle avioero on kolmas. Komistus on ollut Holmesin ohella aviossa Mimi Rogersin ja Nicole Kidmanin kanssa.