Stand up -koomikot siivosivat suunsa – tulos selviää huomenna Tampereella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lähes poikkeuksetta stand up -koomikoiden jutut ovat peräisin vyötärön alapuolelta ja sanavarasto on kirosanoja pullollaan. Huomenna Tampereella järjestetään kuitenkin tempaus, jossa kirosanat ja rivot jutut on kerrankin heitetty romukoppaan ja suut on pesty saippualla.

Tampereella järjestetään nimittäin sunnuntaina poikkeuksellinen stand up -show, joka on suunnattu erityisesti lapsille. Maastamme löytyy suuri määrä stand up -iltaklubeja, mutta lapsiperheille ei vastaavaa tapahtumaa ole aikoihin järjestetty.

Komiikkaa tehdään lisäksi hyväntekeväisyyshengessä, sillä koomikot ovat ryhtyneet auttamaan kollegaansa, jonka tapahtuma ei sujunut aivan odotetulla tavalla. Lipputulojen tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Grand Pappa team ry:lle.

– Ystäväperheeni järjesti Pohjois-Pohjanmaalla hienon tapahtuman talkoohengellä, mutta monien sattumien summana tapahtuma tuotti tappiota. Lapsiperheessä mietitäänkin nyt millä kattaa isot tappiot, idean isä Rami Valli kertoo.

– Moni toivottaa tsemppiä, mutta todellisia tukijoita on aina vain kourallinen. Haluan oman perheeni, ystävieni ja koomikkokollegoiden avulla tukea ystävääni tässä tukalassa tilanteessa, Valli lisää.

Hullu Poro Tampereen lavalla nähdään 16. syyskuuta kello 16.00 alkaen illan isäntä ja MC Rami Valli sekä Petri Pete Harju, Tommi Tuominen, Arimo Mustonen ja Anitta Ahonen.