Tara Reid kaatuili kännissä? Syyttää paparazzeja ansasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Playboy-lehdessäkin poseerannut näyttelijätär Tara Reid yllätti taannoin menemällä hetken mielijohteesta naimisiin. Myöhemmin liitto osoittautui kuitenkin pätemättömäksi. Näyttelijätär nähtiin taannoin valkokankailla American Reunion -elokuvassa.

TMZ-verkkolehti julkaisi sunnuntaina videomateriaalia humalaisen oloisesta Tara Reidistä Ranskan St. Tropezissa. Videolla tähti makasi kaatuneena maassa ystävänsä kanssa yritettyään nousta parkkeeratun mopon päälle. Hetken päästä naiset onnistuvat nousemaan ylös vierestä seuranneiden ihmisten avustuksella ja hortoilevat sisään läheiseen laivaan.

– Mikä ilta… En ole ikinä nauranyt yhtä paljon. Toivon kaikille yhtä hauskaa kuin minulla oli viime yönä, Tara Twiittasi seuraavana päivänä.

Nyt 36-vuotias näyttelijä on kuitenkin väittänyt koko tapauksen olevan paparazzin järjestämä ansa. Aikaisemmin vieroitushoidossa alkoholismin vuoksi ollut Tara väittää lehdistön edustajan kaataneen tähden ja hänen ystävänsä mopon päältä maahan.

– TMZ valehtelee ja he ovat aina minua vastaan. He työnsivät meidät alas ja siksi kaaduimme. Miksi videolla ei näy, kuinka me kaadumme? Koko juttu on järjestetty, vihainen Tara Twiittasi myöhemmin.

Tara Reid on ollut kihloissa kaksi kertaa aikaisemmin Carson Dalyn ja Michael Axtmannin kanssa. Näyttelijätär seurusteli noin 10 vuotta Dalyn kanssa, mutta pitkäaikainen suhde päättyi kihlauksen purkamiseen. Myös nettiyrittäjä Michael Axtrammin kanssa kihloissa ollut Hollywood-tähti peruutti hääsuunnitelmat yllättäen. American Pie -tähti asteli taannoin näyttävässä asussa julkkisten Big Brother -taloon Britanniassa.