Taylor Swift murtui itkuun keikalla – surullinen syy paljastui

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman menestyneimpiin artisteihin lukeutuva Taylor Swift on rikkonut uransa aikana lukuisia myyntiennätyksiä. Poppia ja kantria yhdistävä kaunotar on tienannut tämän vuoden aikana jo huimat 57 miljoonaa dollaria, eli 48 miljoonaa euroa.

Taylor Swift julkaisi äskettäin uuden Ronan-nimisen kappaleen, jonka kaikki tuotot lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. Nuori muusikko sai inspiraation kyseisen kappaleen kirjoittamiseen kolmevuotiaasta Ronan-pojasta, joka kuoli viime vuonna neuroblastooma-syöpään.

Kantritähden kerrotaan tutustuneen syöpäsairaan pojan äitiin, Maya Thompsoniin, blogin kautta. Hän liikuttui sinisilmäisen lapsen raskaasta elämäntarinasta ja päätti tehdä Ronanista kappaleen. Laulajatar esitti kappaleen äskettäin keikallaan, jonka aikana niin yleisö kuin Swift liikuttuivat kyyneliin.

– Taylor luki Ronanista kertovaa blogiani ja järkyttyi, kun hän sai tietää pienen poikamme kuolleen. Mielestäni on upeaa, että Taylor lisää tietoisuutta lasten syöpäsairauksista, Maya Thompson kertoi Radar Online -sivustolle.

Taylor Swift julkaisee lokakuussa neljännen albuminsa, joka kantaa nimeä Red. Kantritähti julkaisi aiemmin tässä kuussa albumin ensimmäisen singlen, We Are Never Ever Getting Back Together, joka osoittautui heti megahitiksi. Single myi viikon aikana huimat 623.000 kappaletta. Kymmeniä miljoonia vuodessa tienaava Taylor Swift on paljastanut uuden albumin kertovan hänen epäonnistuneista ihmissuhteistaan.