Tissibaarin tarjoilijalta tökerö ylilyönti – asiakkaat haastoivat oikeuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloista on vuosien varrella kantautunut tietoja useista tapauksista, joissa tarjoilijat ovat kutsuneet asiakkaitaan typerillä nimityksillä. Tuoreimmassa tapauksessa tarjoilija jäi nolosti kiinni ala-arvoisesta nimityksestään.

Korealais-amerikkalainen pariskunta oli ruokailemassa New Yorkin Queensissa sijaitsevassa Hooters-tissibaariketjun ravintolassa, kun he huomasivat saamassaan kuitissa rasistisen maininnan. Kuitissa luki nimittäin ”CHINX”, jonka voisi suomentaa vapaasti esimerkiksi ”kinkit”.

Kuva: NBC 4 New York

25-vuotias mies ja hänen tyttöystävänsä ovat molemmat korealaista sukujuurta. He olivat huomanneet ruokailunsa lomassa kuinka ravintolan tarjoilijat olivat seisoneet kassapäätteellä, vilkuilleet heitä ja naureskelleet. Huomattuaan kommentin he menettivät ruokahalunsa ja heittivät ruoka-annoksensa pois. Nyt pariskunta on haastanut ravintolan oikeuteen, The New York Times uutisoi. Lehden mukaan 17-vuotias tarjoilija tunnusti teon ja erosi heti.