Demi raivostui juorulehdelle – raju purkaus netissä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Disney-lapsitähtenä julkkikseksi noussut Demi Lovato on miljoonien nuorten tyttöjen roolimalli. Menestynyt teinipoppari nähdään pian Suomenkin televisiossa Sub-kanavalla Yhdysvaltojen X Factor -kykyjenetsintäkilpailussa tuomarina.

Nyt 19-vuotias Demi Lovato on raivostunut amerikkalaiselle Star-juorulehdelle. Nuori kaunotar järkyttyi, kun hän näki kyseisen lehden tuoreimman numeron kannen. Lehden ykkösuutisena on nimittäin herttuatar Kate Middletonin vatsanseudulle kertyneet ”vauvakilot”.

Syömishäiriöistä ja itsetunto-ongelmista kärsinyt Demi Lovato haukkui juorulehden Twitter-blogissaan, jossa hän kirjoitti suorasanaisen mielipiteensä. Neitokaisen mukaan on pöyristyttävää, että superhoikan Middletonin väitetään olevan raskaana muka pyöristyneen keskivartalon takia.

– Kate Middleton on ilmeisesti raskaana tämän kuvan takia. OLETTEKO TOSISSANNE?! Ja ihmiset miettivät, miksi nuoret pojat ja tytöt kärsivät itsetunto-ongelmista. Hävetkää Star-lehti, Demi Lovato kirjoitti Twitterissä.

X Factor -tuomari paljasti äskettäin katuvansa tatuointejaan. Teinitähden mukaan hän pitää joitakin ihomaalauksiaan typeränä päätöksenä, sillä hän on ottanut ne hetken mielijohteesta. Lovato onkin harkinnut tatuointiensa poistamista laser-operaatiolla.

Demi Lovatolla on itsellään kokemuksia huumeiden- ja alkoholinkäytön kanssa. Neitokainen on puhunut julkisuudessa avoimesti syömishäiriöistään ja viiltelykokemuksistaan, ja hän hakeutui vieroitushoitoon vuonna 2010 muun muuassa itsetuhoisen käytöksen takia. Ennen näyttävää hermoromahdustaan teinitähden kerrottiin lyöneen taustatanssijaansa kasvoihin. Väkivaltainen käytös saikin Lovaton viimein hakemaan apua ongelmiinsa. Neitokainen on tatuoinut ranteidensa viiltoarpien päälle sanat “Stay strong”.