Lindsay Lohan ei ilmestynytkään leffakuvauksiin – selitys epäilyttää

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Teinitähtenä Mean Girls -elokuvasta kuuluisuuteen noussut Lindsay Lohan on vuosien varrella päätynyt toistuvasti otsikoihin toilailujensa takia. Äskettäin neitokaista syytettiin osallisuudesta varkauteen Hollywood Hillsillä sijaitsevassa kartanossa.

Nyt näyttelijätär on herättänyt paheennusta poissaoloillaan Scary Movie 5 -elokuvan kuvauksissa. 26-vuotias tähti on ollut pois miltei jokaisesta elokuvaan liittyvästä kokouksesta. Lohan myöhästyi lisäksi äskettäin lennoltaan kuvauspaikalle, ja väitti sen johtuneen keuhkokuumeesta.

– Lindsay jäi pois kaikista elokuvaan liittyvistä tapaamisista, kuten vuorosanojen harjoittelusta ja pukujen sovituksesta. Sitten hän myöhästyi Atlantan lennolta. Hänellä on sopimus, joten päästäkseen siitä irti hän väitti sairastuneensa keuhkokuumeeseen, kertoo lähde New York Post -lehdelle.

Lohanin kerrotaan kauhistelevan eniten tulevassa kauhukomedia-filmauksessa kohtausta, jossa hän joutuu suutelemaan Hollywoodin rappioalkoholistinakin tunnettua Charlie Sheeniä. Näyttelijäkaunottaren kerrotaan olevan kohtauksen takia niin hermostunut, että Sheenkin epäilee sen onnistumista. Lindsayn edustajan mukaan tähti aikoo kuitenkin toteuttaa sen, mitä on sopinut.

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan tekee pian paluun elokuvakankaille Liz & Dick -elokuvallaan. Tänä vuonna Lindsay nähtiin elokuvien lisäksi myös Glee-hittisarjassa, jossa hän teki cameo-roolin. Tähden huhuttiin äskettäin aiheuttaneen ärtymystä Glee-näyttelijöiden keskuudessa myöhästymisellään ja välinpitämättömällä käytöksellään.