BB-talon asukkaat tyrmistyivät: ”Miten tää menee näin?”

Big Brother · Elina Sipiläinen

BB-talosta häädettiin eilen kauden toisena BB-Leina. Leinan lähtö tuli muille asukkaille täytenä yllätyksenä, sillä hän joutui häätöäänestykseen Jonna A:n antamilla kahdella pisteellä. Häätöäänestyksessä olivat Leinan lisäksi mukana Katarina, Tea ja Teija.

Talon sisällä eniten nimeämispisteitä keränneen BB-Katarinan lähtöä muut asukkaat ovat toivoneet jo viikkoja. Katarina selvisi kuitenkin jälleen kerran yleisöäänestyksestä ja sai jäädä vielä taloon. Muut asukkaat olivat kuitenkin silminnähden tyrmistyneitä hiljaisen suomenruotsalaisen selvitessä toistuvasti häätöäänestyksistä voittajana.

– Miten Leina lähti? Miten tää menee näin? Miten vi**nlailla tämä menee näin. Ei näillä oo mitään merkitystä. Vi**nmoinen aukko tuli, BB-Teija ihmetteli Leinan lähtöä suoran lähetyksen päätyttyä.

Kaikista raskaimmin häätöäänestyksen tuloksen otti Anne, joka murtui tuloksen kuultuaan itkuun. Suoran lähetyksen päätyttyä Anne, Irina, Teija ja Jonna I jatkoivat häätöäänestyksen tuloksen puimista ulkona tupakkapaikalla. Naiset olivat yllättyneitä sulkeutuneen Katarinan olevan yhä talossa. Anne veikkasi Katarinalla olevan ulkomaailmassa runsaasti rikkaita ystäviä, jotka pitivät naisen talossa. Jonna I totesi puolestaan epäilevänsä Katarinan olevan BB-talossa loppuun asti.