Televisiokaunotar riehui kännissä – sai porttikiellon baariin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kohutun amerikkalaisen Jersey Shore -realitysarjan tähdet nousevat aika ajoin otsikoihin toilailuidensa johdosta. Esimerkiksi ohjelman naistähti Deena Cortese pidätettiin kesällä ja vietiin käsiraudoissa putkaan, kun hän örvelsi juovuksissa julkisella paikalla.

Nyt realitykaunottaren uutisoidaan saaneen porttikiellon Seaside Heightsissa sijaitsevaan baariin. Deena Cortese riehui kesällä Spicy Cantina and Mexican Grille -anniskeluravintolan edustalla, ja joutui poliisiauton takapenkille häiritsevän käyttäytymisensä vuoksi. Tapahtuneen aikaan päihtynyt neitokainen oli kuvaamassa Jersey Shoren kuudetta tuotantokautta, TMZ-sivusto uutisoi.

The Jersey Shore -realitysarjaa näyttävä MTV-televisiokanava ei ole kommentoinut Deenan toilailuja. Sarjan päätähdistä muutkin ovat joutuneet vuosien varrella tekemisiin virkavallan kanssa. Esimerkiksi hiljattain Lorenzo-esikoispoikansa synnyttänyt Nicole ”Snooki” Polizzi pidätettiin vuonna 2010 humalassa aiheutetun häiriön takia.