Kim Kardashianin paita paljasti sisältönsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti Kim Kardashian on seurustellut jo puolen vuoden ajan räppäri Kanye Westin kanssa, vaikka virallisesti hän onkin edelleen naimisissa koripallotähti Kris Humphriesin kanssa. Avioparin eroa ei nimittäin ole saatu vieläkään päätökseen.

Nyt 31-vuotias Kim Kardashian on kuvattu New Yorkissa hänen ollessaan palaamassa hotelliinsa. Superjulkkis oli valinnut ylleen paidan, joka osoittautui salamavalojen välkkeessä läpikuultavaksi.

Äskettäin Kim Kardashian kertoi arvostavansa nykyään enemmän normaalia arkea. Kim kertoi nauttivansa elämän pienistä hetkistä muun muuassa kokkaamalla ja viettämällä aikaa kotonaan. Hän osti äskettäin räppärirakkaalleen Lamborghini-merkkisen urheiluauton, mikä sai ohjelman erään naisjuontajan puhumaan sarkastisesti Kimin ”normaalista” arjesta.