Leina tyrmistyi: BB-tuotanto paljasti rinnat televisiossa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talosta häädettiin eilen kauden toinen asukas. Häädetyksi joutui tällä kertaa yllättäen Leina, joka päätyi alunperinkin häätöäänestykseen vain parilla pisteellään. Hän poistui talosta lähes meikittömänä, koska Isoveli kielsi naisilta meikit rangaistuksena.

Pahin oli kuitenkin vasta edessä, kun Leina asteli studioon. Siellä esiteltiin tuttuun tapaan kooste asukkaan vaiheista BB-talossa. Tällä kertaa tuotanto oli jostain syystä ottanut mukaan televisiokoosteeseen myös kohtauksen, jossa Leina nähtiin rinnat paljaana vaihtamassa bikineitä makuuhuoneessa.

Neitokainen oli luonnollisesti tyrmistynyt näkemästään. Lisäksi Leina hämmästyi myös siitä, että hän päätyi häätöäänestykseen ainoastaan Jonna I:n antamilla kahdella pisteellä.