Nelosen hittisarja Weeds lopetettiin – fanit surevat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin vankan fanikunnan saavuttanut televisiosarja Weeds on lopetettu kahdeksan vuoden jälkeen. Parin viime vuoden aikana Hollywoodissa on lopetettu lukemattomia suosittujakin sarjoja muun muassa kustannussyistä, ja Weeds on nyt tuorein tapaus.

Jenji Kohanin luoman Weeds-sarjan viimeinen osa esitettiin Yhdysvalloissa eilen sunnuntaina tunnin pituisena päätösjaksona. Suomessa sarjaa on esitetty Nelosella neljän tuotantokauden verran.

Sarjan loppumisesta raportoinut Yahoo! News kertoo, että viimeisen jakson lehdistötilaisuudessa toimittajille jaettiin tekaistuja marijuanasätkiä. Sarjan päätähtinä nähtiin Mary-Louise Parker, Justin Kirk, Elizabeth Perkins ja Tonye Patano. Esimerkiksi Twitterissä Weedsin fanit ovat surreet surreet sarjan päättymistä.