Rocktähti heitettiin ulos kuntosalilta – tatuoinnit syynä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maroon 5 -yhtyeen keulahahmo Adam Levine on ollut viime aikoina tiiviisti otsikoissa The Voice -laulukilpailun tuomaripestinsä ja uuden musiikkinsa merkeissä. Muusikko tullaan näkemään ensi vuonna Can a Song Save Your Life? -elokuvassa.

Nyt yhtyeensä kanssa maailmaa kiertävä Adam Levine kertoi joutuneensa ikävään tilanteeseen Etelä-Koreassa. Muusikko oli tekemässä lihaskuntoharjoituksia eräällä kuntosalilla, kun yhtäkkiä työntekijät pyysivät rokkaria poistumaan.

Monissa Aasian maissa näkyvät tatuoinnit ovat merkki järjestäytyneestä rikollisuudesta, joten niitä ei suvaita esimerkiksi kylpylöissä tai kuntosaleilla. Myös Adam Levinen olisi tullut peittää tatuointinsa, jotta hän olisi saanut jatkaa kuntoiluaan. Miehen mukaan hän yritti lepyytellä kuntosalin työntekijöitä vitseillä, jotka eivät kuitenkaan toimineet.

– He yrittivät potkaista minut ulos kuntosalilta Etelä-Koreassa. Manageri ei pitänyt minusta. Lauloin heille Gangnam Stylen ja tein sen tanssinkin. Tuli hiljaista. Poliisitkaan eivät pitäneet minusta, Adam Levine kertoi Twitter-blogissaan.

Moves Like a Jagger –hittikappaleen esittäjä ja Grammy-palkittu Maroon 5 perustettiin vuonna 1994. Yhtyeen keulahahmo Adam Levine seurusteli pitkään venäläissyntyisen huippumallin Anne Vyalitsynan kanssa. Rokkarin seksikäs tyttöystävä esiintyi muun muuassa yhtyeen Misery-kappaleen musiikkivideolla. Mies on kuitenkin jälleen sinkkumarkkinoilla, sillä pariskunta erosi tämän vuoden huhtikuussa.