Amber Rose nosti mekkonsa ylös – paljasti mitä alta löytyy

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen mallikaunotar Amber Rose tuli alunperin tunnetuksi entisen miesystävänsä, hiphop-tähti Kanye Westin seuralaisena. Julkisuuteen päästyään Amber sai mukavasti jalkaa mallimaailman oven väliin ja poseerasi usein esimerkiksi bikineissä viihdelehtien sivuilla.

Nykyisin Amber Rose on kihloissa räppäri Wiz Khalifan kanssa ja pariskunta odottaa parhaillaan ensimmäistä yhteistä lastaan. 28-vuotias Rose ja 24-vuotias Khalifa eivät suunnitelleet perheenlisäystä, sillä lapsi sai alkunsa täysin odottamatta. Nyt Amber on julkaissut verkossa kuvan itsestään alusvaatteisillaan esittelemässä niin vauvamasuaan kuin vatsassa olevaa tatuointiaan.

Kuva: Twitter

Amber Rose erosi taannoin hiphop-tähti Kanye Westistä ja sai seitsennumeroisen määrän dollareista vastineena siitä, että hän pitää suunsa kiinni supertähden yksityisasioista. Sittemmin parin kerrottiin palanneen takaisin yhteen, mutta todellisuudessa Amber oli jo vaihtanut kumppaninsa Wiz Khalifaan. Khalifa on mukana kihlattunsa esikoissinglellä Fame.