BB-kännääminen jatkuu – tiukkaa viinaa heti aamusta

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on kuluneella kaudella vietetty jo lukuisia bileitä, joissa meno on ollut välillä hyvinkin vauhdikasta. Tänään juhlitaan Iran syntymäpäivää, jonka kunniaksi Isoveli ryhtyi tarjoamaan asukkaille alkoholia jo heti aamusta.

Ira sai aamutuimaan kuulla lempikappaleensa, ja samalla tuotanto toimitti asukkaille hassut synttärihatut ja alkoholijuomia. Kuohuviinin lisäksi asukkaille tarjottiin oluen ja siiderin lisäksi myös väkevää minttuviinaa. Talon vanhukset Ira, Irina, Anne ja Teija nautiskelevat parhaillaan talon antimista pihamaalla.

Iran synttäribileet eivät ole ainakaan vielä tähän mennessä äityneet kovinkaan railakkaiksi, mutta hetki sitten nautitut minttushotit tekevät todennäköisesti nopeasti tehtävänsä. Asukkaat odottavat nyt kuumeisesti päivän bileiden jatkumista sekä muun muassa saunaa ja poreallasta. Ira jopa kieltäytyi Annen tarjoamasta lisäjuomasta, mutta kertoi haluavansa runsaasti lisää nestemäistä ravintoa hetken kuluttua.

– Haluan koko korillisen tuonne, Ira totesi.