Justin Bieberin äidin karu paljastus: ”En pystynyt tekemään aborttia”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kanadalainen teinisensaatio Justin Bieber julkaisi keväällä Turn To You -kappaleen, jonka hän on omistanut äidilleen Patricie ”Pattie” Mallettelle. Poplaulajan kirjoittaman biisin tuotot lahjoitetaan yksinhuoltajaäitejä auttavalle järjestölle.

Nyt Pattie Mallette on esiintynyt Today-keskusteluohjelmassa markkinoimassa uutta Nowhere But Up: The Story of Justin Bieber’s Mom -kirjaansa. Teini-ikäisenä äidiksi tullut Pattie paljastaa kirjassaan muun muuassa yksityiskohtia rankasta nuoruudestaan.

Bieberin äiti oli lapsena seksuaalisen hyväksikäytön uhri viiden vuoden ajan. Hän purki pahaa oloaan juomalla alkoholia ja käyttämällä huumeita. Pattie sairastui masennukseen ja harkitsi itsemurhaa. Naisen elämän suunta kääntyi kuitenkin päälaelleen, kun hän tuli 17-vuotiaana raskaaksi. Vaikka monet painostivat Pattieta tekemään abortin, hän päätti pitää vauvansa.

– En pystynyt tekemään aborttia. Tiesin, että aion pitää vauvani, Pattie Mallette kertoi keskusteluohjelmassa.

Stratfordissa varttunut Justin Bieber syntyi vuonna 1994 Ontariossa. Pattie Mallette teki kahta työtä samaan aikaan maksaakseen poikansa urheiluharrastukset. Hän sai kasvatusapua Bieberin isovanhemmilta. Poppari on läheisissä väleissä Jeremy-isänsä kanssa. Hänellä on isänsä puolelta kaksi sisarusta, Jaxon-veli ja Jazmyn-sisko.