Skrillexin poptähti-tyttöystävä on yksinäinen: ”Näemme kerran kuussa”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suomalaisille vielä varsin tuntematon poptähti Ellie Goulding on niittänyt menestystä erityisesti kotimaassaan Britanniassa, jossa hänen esikoislevynsä Lights oli reilu vuosi sitten albumilistan ykkösenä.

Nyt 25-vuotias Ellie Goulding kertoo tuntevansa olonsa usein yksinäiseksi. Menestyneen dubstep-artisti Skrillexin tyttöystävä ei juurikaan näe rakastaan, sillä heillä on hyvin vähän yhteistä aikaa kiireisten työaikataulujen takia. Gouldingin mukaan hän tuntee olonsa yksinäiseksi, vaikka hän olisi ystäviensä ympäröimänä.

– Olen yksinäinen. Poikaystäväni on koko ajan tien päällä, ja näemme ehkä kerran kuussa. Tunnen oloni yksinäiseksi, vaikka istuisin iltaa ystävieni kanssa, Ellie Goulding kertoi Culture-lehdelle.

Ellie Goulding julkaisee toisen studioalbuminsa 17. lokakuuta. Naisen mukaan Halcyon-nimeä kantavan levyn tuotantoprosessi oli rankkaa aikaa, koska hän tunsi olonsa todella yksinäiseksi biisejä kirjoittaessaan. Popparin uudella albumilla kuullaan muun muuassa Tinie Tempahia.