Törkeä sääntörikkomus BB-talossa – asukas passitetaan kotiin?

Big Brother · Stara.fi

Kerroimme aiemmin kuinka BB-tuotanto on tänään juottanut talon vanhemmat asukkaat tukevaan humalaan Iran synttäribileiden nimissä. Väkevän viinan ansiosta yksi naisista syyllistyi lopulta vakavaan ylilyöntiin ja sääntörikkomukseen, joka voi koitua hänen kohtalokseen.

BB-Anne tuli nimittäin juovuspäissään riisuneeksi bileisiin osallistumattoman ja selvin päin olleen Markuksen housut ja kosketti miehen intiimialueita painamalla kasvonsa jalkoväliin. Kyseessä oli ilmiselvä sääntörikkomus, jollaisesta on aiemminkin poistettu asukas talosta. Mikäli sääntöjä tulkitaan edelleen samoin, tullaan myös Anne lähettämään talosta kotiin.

Isoveli kielsi tapaukseen osallisia asukkaita keskustelemasta tapauksesta, mutta hetki sitten he saivat lopulta luvan puida asiaa keskenään. Anne ja Teija keskustelivat asiasta talon pihamaalla.

– Totta kai se vaivaa. Jos siinä olis ollut joku ihminen, joka ei olisi sitä halunnut. Kyllä se Markus sitä varmaan halusi. Siis Markus on ollut se kohde ja jos Markus sanoi, ettei se mitään, niin anna olla. Kyllä se mua vaivaa. En mä ainakaan pahalla tarkoittanut, Anne totesi.

– Nyt rauhoitut ja mietit asian oikeilla kunnolla, Teija ohjeisti.

Samalla Markus saapui myös paikalle.

– Me saadaan Markus keskustella asiasta, mut mä en halua puhua siitä vielä. Mä joudun nyt olemaan aivan kympillä nolona. Nyt tiedän. En koske enää. Anteeksi. En todellakaan tarkoittanut millään pahalla. Anteeksi, Anne pahoitteli itkien.

– Sä tunnet mut. Ei se mitään. Älä stressaa siitä, vaikka on se varmaan vaikeaa. Tsemiä vaan ja unohdat sen. Mä otin sen ihan läppänä. Eihän siitä tullut mulle mitään. Ne varmaan ajatteli, kun toinen oli selvin päin ja toinen humalassa. Mä en ole oikeasti suuttunut millään tavalla, Markus totesi.

– En minä tarkoittanut sitä. Anteeksi, Anne jatkoi.

– Ei sinulla ole mitään hätää. Believe me darling, Teija lisäsi.