Bam Margeran shokkiherätys: Alaston nainen masturboi makuuhuoneessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hurjapäisen Jackass-tiimin jäsen Bam Margera tunnetaan rajuista stunteistaan ja vaarallisista tempauksistaan. Useita vammojakin uransa aikana saanut Margera joutui taannoin sairaalaan laskettuaan kajakilla putouksesta yli 30 metrin korkeudesta.

Bam Margera on jälleen otsikoissa, mutta tällä kertaa ei kuitenkaan omien temppujensa vuoksi. TMZ-verkkosivun mukaan tähti soitti alkuviikosta hätänumeroon tuntemattoman henkilön murtauduttua hänen Pennsyvalnian osavaltiossa sijaitsevaan kotiinsa. Jokseenkin erikoisen tapauksesta tekee se, että tunkeutuja oli alaston nainen, joka herätti Bamin suutelemalla häntä. Nainen alkoi myös masturboimaan tähden soittaessa samaan aikaan poliisille.

Bam onnistui karkoittamaan tunkeilijan ja poliisit löysivät naisen Bamin kartanoa ympäröivältä alueelta. Nainen pidätettiin ja häntä odottaa nyt syyte murtovarkaudesta, kotirauhan rikkomisesta ja laittomasta vaanimisesta.

Kaikki Jackass-tiimin jäsenet tunnetaan hurjapäisistä tempauksistaan. Vuonna 2011 Mike Tyson murskasi televisio-ohjelmassa Steve-O:n nenän. Tiimi koki myös viime vuonna odottamattoman menetyksen, kun ryhmän jäsen Ryan Dunn menehtyi 34-vuotiaana rajussa auto-onnettomuudessa Philadelphiassa.