Angela Simmons tytär rannalla pienissä bikineissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmankuulu hiphop-yhtye Run DMC hajosi taannoin jäsenensä traagisen kuoleman takia. Sittemmin bändin kahdesta muusta jäsenestä ei ole kovin paljon kuultu. Viime aikoina kuitenkin Joseph Simmonsin jälkikasvu on tehnyt omaa näyttävää uraansa julkisuudessa.

Tällä kertaa Simmonsin tytär Angela juhlisti 25-vuotissyntymäpäiväänsä Miamin aurinkorannalla, jonne neitokainen oli valinnut varsin niukan bikiniasun. Kaunotar tiedosti asunsa paljastavuuden itsekin, sillä hän yritti peitellä bikinialaosaansa käsissään pitämällä sarongilla.

Angela Simmons perusti taannoin Vanessa-siskonsa kanssa oman menestyksekkään yrityksen nimeltä Pastry Footwear. Joseph Simmons, artistinimeltään Rev Run, on yhtyeensä lopettamisen jälkeen tehnyt musiikkiuran lisäksi myös realityohjelmaa, kun MTV-kanavan Run’s House -sarjassa seurattiin hänen perheensä elämää. Tytärten varttuessa he saivat oman Daddy’s Girls -ohjelmansa.