Jennifer Lopez diivailee – kielsi henkilökuntaansa puhumasta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Latinotähdet Jennifer Lopez ja Marc Anthony erosivat taannoin vuosien avioliiton jälkeen. Lopez löysi itselleen pian tilalle hyvinkin paljon nuoremman Casper Smartin, joka toi laulajattarelle puuma-nimityksen.

Äskettäin American Idol -tuomarin pestinsä jättänyt kaunotar on paraikaa rakentamassa uutta kartanoa Kaliforniaan. Nyt 43-vuotiaan tähden kerrotaan antaneen henkilökunnalleen erikoisen käskyn, jota hänelle työskentelevät henkilöt joutuvat noudattamaan mukisematta.

– Hän on tehnyt selväksi, ettei kukaan urakoitsijoista, autokuskeista ja taloudenhoitajista saa katsoa häntä silmiin tai puhua hänelle. Tämä ohje pätee siitä huolimatta, että monet työntekijöistä ovat paikalla jopa vuoden, kertoo lähde The Daily Star -lehdelle.

Anoppi on pahin ja Unelmien Manhattan -elokuvia tähdittänyt Jennifer Lopez nähdään parhaillaan Suomenkin valkokankailla elokuvassa Mitä odottaa kun odotat. Samannimiseen romaaniin perustuvan elokuvan pääosissa nähdään Lopezin lisäksi muun muuassa Cameron Diaz, Matthew Morrison, Elizabeth Banks, Anna Kendrick ja Chris Rock.