Justin Bieber sairastui: ”Kehoni murtui viimein”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kanadalainen supertähti Justin Bieber on yksi maailman suosituimmista artisteista. Laulajalla on kymmeniä miljoonia faneja, jotka seuraavat tiiviisti poptähden verkossa julkaisemia valokuvia. Aiemmin tässä kuussa Bieber tarjosi faneilleen silmänruokaa julkaisemalla paidattomia otoksia.

Nyt 18-vuotias Justin Bieber joutuu hiljentämään kiireistä työtahtiaan sairastumisensa vuoksi. Teinipoppari on matkustanut viime aikoina ympäri maailmaa markkinoimassa uutta albumiaan. Tähti uskookin sairastuneensa jatkuvan matkustelun ja univajeen takia.

– Kaikki tämä matkustelu ja kehoni murtui viimein. Olen niin kipeä. Aion vain hengailla. Ei ole kivaa, Justin Bieber kirjoitti Twitterissä.

Teinitähti aikoo pitää lyhyen sairasloman saadakseen itsensä kuntoon. Bieber käväisi äskettäin Lontoossa ja vietti siellä laatuaikaa One Direction -yhtyeen Niall Horanin kanssa. Kaksikko on nykyään hyviä ystäviä.

Justin Bieber työskentelee parhaillaan Believe-maailmankiertueensa parissa. Teinitähden suomalaiset fanit saivat kuulla äskettäin ilouutisen, kun Bieberin kiertueen uutisoitiin saapuvan Helsingin Hartwall-areenalle 24. huhtikuuta. Konserttiin myytiin yli 300 euron arvoisia VIP-lippupaketteja, joilla pääsee muun muuassa yhteiskuvaan supertähden kanssa.