Maajussi raiskasi aasin ja hevosen – jäi rysän päältä kiinni

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Aika ajoin tulee ilmi järkyttäviä tapauksia, joissa ihmiset jäävät kiinni eläimeen kohdistuneesta seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Äskettäin eräs Floridassa asuva mies harrasti seksiä viisikiloisen villakoiransa kanssa.

Nyt Floridassa tapahtuu jälleen, sillä sikäläinen maatilatyöntekijä on jäänyt kiinni seksistä minikokoisen aasin kanssa. 31-vuotias Carlos Romero kiihottui nähdessään kiimassa olevia eläinten parittelua. Mies päätyikin harrastamaan seksiä alle kaksivuotiaan minikokoisen Doodle-aasin kanssa.

Mies pidätettiin tämän viikon alussa Ocalan maatilalla, kun muut työntekijät raportoivat hänen teoistaan poliiseille. Romero jäi kiinni verekseltään, kun maatilan vuokraisäntä Gerald James näki erään rakennuksen ikkunasta miehen tositoimissa. Ahdistelija kertoi virkavallalle pitävänsä tunteesta, jolta eläimen turkki tuntuu hänen sukupuolielimiään vasten.

Maatilatyöntekijä tunnusti masturboineensa naaraspuolisen aasin kanssa kuutisen kertaa, mutta kielsi raiskanneensa pienikokoista eläintä. Hänen mukaansa aasi ei ollut vielä parittelukunnossa, koska se ei ollut saavuttanut hedelmällistä ikää. Mies myönsi poliiseille myös harrastaneensa seksiä hevosten kanssa monia kertoja.

Mies pidätettiin eläinrääkkäyksestä ja eläimeen kohdistuvasta seksuaalisesta teosta. Hänet vietiin Marion Countyn vankilaan, josta mies voi päästä vapaaksi 2.000 dollarin, eli 1.600 euron takuita vastaan. Eläinsuojeluviranomaiset luonnollisesti veivät mieheltä tämän Doodle-aasin, mutta Romero vaatii sinnikkäästi eläintään takaisin.