Eva Longoria on todellinen puumanainen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituimpien televisio-ohjelmien joukkoon lukeutuvan Täydelliset naiset -hittisarjan näyttelijätär Eva Longoria erosi kesällä on-off-poikaystävästään Eduardo Cruzista. Mies on Hollywood-tähti Penelope Cruzin veli.

Eron jälkeen Eva Longoria on keskittynyt hyvinvointiinsa ja hyväntekeväisyystyöhön. Nyt kaunis näyttelijätär on löytänyt jälleen rinnalleen itseään huimasti nuoremman rakastajan. Puumanainen deittailee parhaillaan 25-vuotiasta jalkapallotähteä, Mark Sanchezia.

37-vuotias täydellinen nainen varmisti äskettäin seurustelunsa itseään 12 vuotta nuoremman komistuksen kanssa. Mark Sanchez pelaa amerikkalaista jalkapalloa New York Jets -joukkueessa. Miehessä yhdistyvät näyttelijäkaunottaren ihannoimat piirteet, sillä aikaisemman rakkaushistoriansa perusteella hän pitää uroksistaan urheilullisina ja nuorina.

– Mark ja minä voimme hyvin. Olemme onnellisia deittaillessamme, kertoi Eva Longoria Daily Mail -sivustolle.

Eva Longoria on ollut naimisissa kahdesti. Vuonna 2004 hän erosi silloisesta näyttelijämiehestään Tyler Christopherista kahden vuoden avioliiton jälkeen. Kaunottaren avioliitto koripalloilija Tony Parkerin kanssa kesti vuoden pidempään. Longoria ja Parker erosivat yllättäen vuoden 2010 lopulla, kun koristähden huhuttiin pettäneen vaimoaan.