Nainen oli tietämättään naimisissa ISÄNSÄ kanssa

Ohhoh! · Stara.fi

Aika ajoin maailmalta kantautuu uutisia, joiden mukaan henkilöt ovat olleet seksisuhteessa tai peräti naimisissa tietämättä olevansa sisaruksia tai sisarpuolia. Tuorein tapaus ylittää kuitenkin kaikki nämä, sillä kyseessä on ollut vieläkin läheisempi perhesuhde.

Ohiolainen 60-vuotias Valerie Spruill oli nimittäin tietämättään naimisissa oman Percy-isänsä kanssa. Karmaiseva paljastus tuli naisen tietoon vasta kun aviomies menehtyi ja tälle tehtiin DNA-testi. Vaimo halusi tehdä testin saatuaan tarpeekseen erikoiseen suhteeseen liittyvistä vihjailuista.

Prostituoidulle naiselle aikoinaan syntynyt Spruill sai tietää äitinsä henkilöllisyyden vasta 15-vuotiaana. Hän epäilee isänsä tienneen koko ajan olevansa naimisissa oman tyttärensä kanssa, mutta ei kuitenkaan halunnut paljastaa asiaa. Hämmentävä pariskunta sai kolme lasta ja kahdeksan lastenlasta.

Isovanhemmat olivat kasvattaneet naisen siitä saakka kun tämä oli kolmen kuukauden ikäinen, ja naisen isäkseen luulema mies olikin todellisuudessa isoisä. Spruill kertoi asiasta Akron Beacon Journal -lehdelle, jotta muut eivät joutuisi samanlaiseen tilanteeseen.