90210-tähti kiidätettiin sairaalaan – suoraan hätäleikkaukseen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suositusta Beverly Hills 90210 -nuorisosarjasta aikoinaan tunnetuksi tullut Tori Spelling on ollut viime aikoina kovasti otsikoissa painonpudotuksensa ja -nousunsa merkeissä, kun hän sai viime vuonna hieman lihaa luidensa ympärille. Hänen kauneusleikkauksensa rankattiin taannoin hirveimpien joukkoon.

Nyt 39-vuotias neitokainen on kiidätetty sairaalaan synnytyksen jälkeisten komplikaatioiden vuoksi. Näyttelijättären neljäs lapsi, Finn Davy, näki äskettäin päivänvalon keisarinleikkauksella, josta kuitenkin aiheutui ongelmia tuoreelle äidille.

– Tori joutui hätäleikkaukseen viikonlopun aikana keisarinleikkauksesta johtuvien komplikaatioiden vuoksi. Hän on nyt sairaalassa ja lepää, kertoi Tori Spellingin edustaja People-lehdelle.

Tori kertoi aiemmin haastattelussa, että haluaisi saada lisää lapsia adoptoimalla. Tähti ei tahdo enää synnyttää itse enempää jäkikasvua, koska haluaa omien sanojensa mukaan säästää kehoaan ”traumaattisilta vaikutuksilta”. Spelling on joutunut jokaisen lapsensa vuoksi keisarinleikkaukseen, mikä on hänen mielestään vaikeaa.

Lukuisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa näytellyt Dean McDermott ja Beverly Hills 90210 -sarjasta aikoinaan tunnetuksi tullut Tori Spelling saivat kolmannen lapsensa lokakuussa. Tyttövauvan nimeksi kastettiin Hattie. Pariskunnalla on myös viisivuotias poika Liam Aaron ja neljävuotias tytär Stella Doreen. Kaunotar meni naimisiin kanadalaisen näyttelijän Dean McDermottin kanssa vuonna 2006.