BB-Ira yllätti: ”Pojat eivät näe Johannassa yhtään mitään”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa kahtiajako nuoriin ja vanhoihin asukkaisiin jatkuu edelleen, ja tilanne on vain kärjistynyt ajan kanssa. Tänään Anne, Ira ja Irina suuntasivat pesään purkamaan paineitaan muista asukkaista. Erityisen kovin sanoin nuorempia kritisoivat Anne ja Ira.

Anne on aiemminkin paljastanut ärsyyntyvänsä lähes jokaisesta talon nuoresta naisesta enemmän tai vähemmän. Tänäänkin hän luetteli miksi kukin naisista häntä erityisesti korpeaa. Kommenteista oli havaittavissa hienoista katkeruutta nuoria ja kauniita naisasukkaita kohtaan. Keskustelun noloimman kommentin päästi suustaan yllättäen kuitenkin Ira.

– Johannakin ärsyttää, koska se tykkää siitä, että pojat kattelee sitä, Anne totesi.

– En mä usko, että pojat näkee hänessä yhtään mitään, Ira yllätti.

– Übernaisellisuus ärsyttää mua. Ja on ärsyttänyt jo ennen tänne tuloa, Anne paljasti.

– Olethan sinäkin varmasti jonkun mielestä supernaisellinen, Irina pohti ääneen.

– Sit mua ärsyttää Katarinan juokseminen, kun sillä on kädet näin naisellisesti, Anne totesi ja näytti kuinka Katarina kipittää eteenpäin.

– Mulla 90 prosenttia kaverista on jätkiä, kun mä en jaksa piipertäjiä. Mä oon esimerkiksi aina luistellut poikkien luistimilla, Anne jatkoi.