Näinkin voi tehdä! Emma käytti paparazzeja nerokkaasti hyväkseen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijäkaunotar Emma Stone on tehnyt viime vuosina näyttävää uraa Hollywoodissa. Superbad-elokuvassa läpimurtonsa tehnyt neitokainen on nähty myös Zombieland ja Easy A -elokuvien tähtenä, ja tammikuussa hänet äänestettiin vuoden 2012 kuudenneksi haluttavimmaksi naiseksi.

Emma Stone seurustelee toisen nosteessa olevan nuoren näyttelijän, 28-vuotiaan The Amazing Spider-Man -tähti Andrew Garfieldin kanssa. Pariskunta nähtiin launtaina lounastamassa newyorkilaisessa ravintolassa. Tämä houkutteli paikalle paparazzeja, jolloin pari keksi ovelan keinon käyttää kuvaajia hyväkseen. Emma ja Andrew kävelivät ravintolasta ulos pidelleen kasvojensa edessä pahvikylttejä, joissa nämä kannustivat ihmisiä vierailemaan internetin hyväntekeväisyyssivustoilla.

– Me huomasimme juuri että ravintolamme edessä on paparazzeja. Joten miksi emme käyttäisi hyväksemme tätä tilaisuutta ja mainostaisi organisaatioita joka tarvitsevat ja ansaitsevat huomiota: www.wwo.org ja gildasclubnyc.org. Hauskaa päivänjatkoa, luki parin käsinkirjoittamissa kylteissä.

Wwo.org ohjaa The Woldwide Orphans Foundation -säätiön sivuille, joka pyrkii auttamaan orpoja kasvamaan itsenäisiksi ja tuottaviksi kansalaisiksi. Gilda’s Club NYC puolestaan on tukiverkosto syöpäpotilaille, joka on saanut nimensä syöpään kuolleelta koomikolta Gilda Radnerilta.

23-vuotias Emma Stone nähdään suomen valkokankailla seuraavaksi Gangster Squad -elokuvassa. Stone seurustelee näyttelijä Andrew Garfieldin kanssa. Pari tapasi toisensa The Amazing Spider-Man -elokuvan kuvauksissa.