Facebook-kutsu lähti käsistä – kotibileisiin ilmoittautunut 2 400 ihmistä

Digi Ohhoh! · Stara.fi

Julkisuudessa on kerrottu jo muutamista tapauksista, joissa kotibileiden kutsut ovat päätyneet internetissä odotettua suuremmalle väkijoukolle. Vain pari viikkoa sitten sadat kuokkavieraat tunkeutuivat kotibileisiin ja kaaoksessa yksi teinipoika menehtyi puukotukseen.

Nyt tuorein tapaus on saanut valtavat mittasuhteet, sillä Hollannin Harenissa tänään perjantaina järjestettäviin kotibileisiin on jaettu jo yli 150.000 kutsua. 16-vuotta täyttävän teinitytön synttäribileet lähtivät käsistä, koska neitokainen jätti kutsun vahingossa avoimeksi, Deccan Chronicle uutisoi.

Paikallinen poliisi kertoi julkaisulle, että tyttö lähetti kutsun ystävilleen, jotka lähettivät sitä edelleen. Tähän mennessä kutsu on tavoittanut 24.000 käyttäjää, joista 2.400 on ilmoittautunut etukäteen mukaan juhliin. Harenin kaupungissa on vain 18.000 asukasta. Nyt kaupunki on tehnyt hätäsuunnitelman sille varalle, että ilmoittautuneet saapuvat paikalle tänä iltana. Poliisi on vedonnut juhlijoihin ja pyytänyt, etteivät he saapuisi paikalle.