Känniääliö varasti laivan huutaen: ”Olen Jack Sparrow!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on nähty erikoinen tapaus, jossa vahvassa humalatilansa ollut nainen varasti satamasta laivan. Nainen oli ennen tempaustaan nauttinut alkoholia ja huumaavia kasveja. Juovuspäissään hän nousi laivaan, irrotti köydet ja sai aluksen liikkeelle.

Silminnäkijöiden mukaan nainen oli huutanut ajelehtimaan lähteneestä laivasta ”Olen Jack Sparrow!” ja ”Olen merirosvo!”. Satapaikkainen Dart Princess -laiva saatiin kiinni myöhemmin, eikä tapauksesta aiheutunut henkilövahinkoja. Laiva törmäili kuitenkin moniin muihin aluksiin, joten tempauksesta syntyi runsaasti muuta vahinkoa.

Viranomaiset kertoivat asiasta uutisoineelle Daily Record -lehdelle, että nainen kärsi pidätettäessä hallusinaatioista ja kertoi olevansa matkalla St. Tropeziin. Hän oli tivannut poliisilta muun muassa näiden oikeuksia pidättää hänet. Pidätyksessä oli mukana yhteensä 30 poliisia ja ensihoitajia.