Glee-tähti supertähtien joukkoon – sai miljoonan dollarin mainossopimuksen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Glee-hittisarjan yksi päätähdistä Lea Michele on nykyään viihdemaailman seuratuimpia julkkiskaunottaria. Näyttelijä-laulajan tuulenhalkaisijaa pidettiin aikoinaan esteenä menestykselle, mutta neitokainen osoitti menestyksellään arvostelijoiden olleen väärässä.

Nyt 26-vuotias Lea Michele on liittynyt naistähtien Eva Longorian, Beyoncen ja Jennifer Lopezin joukkoon nappaamalla huikean mainossopimuksen. Glee-kaunotar on nimittäin L’Oreal-kosmetiikkayrityksen uusin mainoskasvo. Näyttelijättären tiedetään saavan palkkioksi miljoona dollaria, eli 793.000 euroa, Contact Music -sivusto uutisoi.

Glamour-lehti nimesi taannoin Lea Michelen, koko nimeltään Lea Michele Sarfatin, Vuoden naiseksi. Näyttelijätär nousi taannoin otsikoihin rakkauselämänsä merkeissä, sillä hänen salasuhteensa vastanäyttelijäänsä Cory Monteithiin tuli julki keväällä. Sittemmin pariskunta ei ole peitellyt onneaan julkisilla paikoilla.