Nettiautossa Audi 80 vuosimallia 1989 – hintapyyntö 5,2 miljoonaa euroa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu suomalainen käytettyjen autojen ilmoituspalvelu Nettiauto on ollut jokusen kerran otsikoissa, kun palvelussa on nähty jopa hulvattomia myyntitekstejä. Parhaillaan palvelussa on myynnissä vuosimallia 1989 oleva Audi 80, jonka kori lienee kultaa. Ainakin hintapyynnön perusteella.

Kuva: Nettiauto

Pirkanmaalla myytävän menopelin hintapyynti on nimittäin hulppeat 5.250.000 euroa. Hinta sisältää 395.000 kilometriä nähneen auton, jossa on ohjaustehostin, keskuslukitus kaukosäätimellä, sisätilan pistoke, lohkolämmitin ja penkinlämmittimet. Lisäksi jakopään remontti on tehty 360.000 kilometrin kohdalla. Ilmoituksesta selviää, että alkuperäinen hintapyynti on ollut 525 euroa, mutta sittemmin autoon on ilmeisesti kohdistunut hienoinen arvonnousu.

Kuva: Nettiauto