Teinityttö painoi vielä kesällä 330 kiloa – laihtui 64 kiloa 3 kuukaudessa

Ohhoh! · Neea Jokinen

Maailmalla on uutisoitu viime aikoina painavista naisista, jotka eivät pysty elämään normaalia arkea liikalihavuuden takia. Nyt Britannian painavimmaksi teiniksi nimetty Georgia Davis on aloittanut rajun laihdutuskuurin pysyäkseen hengissä.

Georgia Davis hakeutui kesäkuussa sairaalaan, koska hän ei pystynyt seisomaan ja hengittämään kunnolla. Sairaalahoitoon joutunut teinityttö painoi tuolloin yli 330 kiloa. Rajulle laihdutuskuurille joutunut teinityttö on sittemmin laihtunut hurjasti lyhyessä ajassa. Nykyään vaaka näyttää nimittäin 19-vuotiaan neitokaisen painoksi 266 kiloa.

Brittityttö on onnistunut pudottamaan painoaan noudattamalla tiukkaa ruokavaliota, johon sisältyy 1.500 kilokaloria päivässä. Davis käy myös terapiassa selättääkseen masennuksensa ja saadakseen elämänilonsa takaisin. Jättiläistytön mukaan hän arvostaa itseään enemmän kuin koskaan aiemmin.

– Olen henkeni velkaa sairaanhoitajille. He pelastivat minut. En aio aiheuttaa heille pettymystä. Itsesääli ei kuulu enää elämääni, Georgia Davis kertoi The Sun -lehdelle.

Teinitytön mukaan hän viihdytti itseään sairaalajaksojen aikana lukemalla kirjoja. Davis kertoi, että The Fifty Shades of Grey -trilogian lukeminen on pitänyt hänet elävien kirjoissa. Elämäntapamuutoksen tehnyt Georgia Davis haaveilee oman elämäkertansa kirjoittamisesta. Hän haluaa kertoa tarinansa muille auttaakseen ylipainosta kärsiviä uuteen alkuun.