BB-Tommin ja Sarahin seksisessio herätti asukkaat: ”Täällä haisee sillille!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa Tommi ja Sarah ovat viihtyneet jo pidemmän aikaa hyvin yhdessä, mutta kovin pitkälle pariskunnan seksisessiot eivät ole kuitenkaan edenneet. Viime yönä tilanne kuitenkin muuttui, kun pari päätyi saman peiton alle noin yhdeltä yöllä.

Peiton kahinaa ja ajoittaista hihittelyä jatkui noin puolen tunnin ajan, kunnes Tommi rohkaisi mielensä ja kaivoi sänkynsä vierestä kondomin. Sen jälkeen puuhastelu pääsi toden teolla vauhtiin. Sarah onnistui vain vaivoin pitämään äänenvoimakkuutensa alhaalla, mutta siitä huolimatta voihkinta täytti kuitenkin nopeasti makuuhuoneen.

Aiemmin Jouko ja Jonna I ovat harrastaneet BB-talossa seksiä jo lukuisia kertoja, ja usein muut samassa makuuhuoneessa olleet ovat heränneet äänekkääseen puuhaan. Tällä kertaa muut asukkaat näyttivät kuitenkin pysyvän unten mailla koko toimituksen ajan. Todellisuudessa naiset kuitenkin heräsivät seksin ääniin, mutta paljastivat sen vasta seksisession päätyttyä.

– No, ei tää nyt ihan ole mitä sovittiin, mutta… Jonna A totesi.

– Keskustellaan tästä huomenna, Iida naurahti.

– Joo, aamupalapöydässä, Jonna A lisäsi.

– Ai, te ette nukkunutkaan, Sarah puhkesi nauruun.

– Hupsistakeikkaa, Tommi lisäsi.

– Jatkossa sitten niin, ettei täällä ole muita, Iida ohjeisti.

– Musta tuntuu, että täällä haisee vähän sillille. Eikä niin vähän haisekaan, perkele, Jonna A jatkoi.