BB-voittaja kuvattiin itkemässä kadulla – mies pyysi julkisesti anteeksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Vapaaottelija Alex Reid oli taannoin naimisissa povipommi Katie Pricen kanssa. Sittemmin avioeron kokenut urheilutähti kosi julkkisten Big Brother -kilpailun voittanutta Chantelle Houghtonia. Myös Reid voitti aiemmin saman kilpailun.

Pariskunta on kieriskellyt kriisistä toiseen, kun Alex Reidin kiinnostus naisten vaatteisiin pukeutumiseen oli hänen kumppanilleen liikaa. Nyt BB-rakastavaisten suhdekuviot ovat saaneet jälleen uusia käänteitä. Väkivaltaisesti riidelleen ja kaksi viikkoa sitten eronneen pariskunnan kauniimpi osapuoli Chantelle Houghton kuvattiin äskettäin itkemässä kotinsa edessä.

Alex Reid ei kuitenkaan aio luovuttaa kihlattunsa suhteen, vaan julkaisi tunteellisen verkkovideon, jossa hän vakuuttaa naiselle haluavansa vielä yrittää. Miehen mukaan Chantellen pitäisi lopettaa suuntaamasta vihaansa häntä kohtaan. Eron jälkeen pariskunta on syytänyt lokaa toistensa päälle erilaisten julkkislehtien palstoilla. Reid haluaisikin heidän keskustelevan suoraan toistensa kanssa lööppiuutisten sijaan.

– Jokainen pari riitelee, mutta ei meidän tarvitse kertoa maailmalle ongelmistamme, vetosi Alex Reid rakkaaseensa Now-lehden verkkosivuilla julkaistulla videolla.

Parin aiempi kriisi sai alkunsa, kun Chantelle palasi kotiin ja löysi Alexin pukeutuneena alter-egokseen Roxanneksi. Mies halusi täyttää seksifantasioitaan, ja hän oli levitellyt seksileluja ympäri taloa. Nainen pakeni järkyttyneenä pariskunnan kodista. Kohupari on sittemmin palannut jo yhteen. Lähteen mukaan tämä johtuu siitä, että Reid olisi luvannut jättää ristiinpukeutumisen lopullisesti. Mies itse on kuitenkin alusta asti kiistänyt drag-asunsa vaikuttaneen pariskunnan väleihin.