Justin Bieber ja Niall Horan bilettivät aamuun saakka – naapurit raivostuivat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Irlantilais-englantilaisen One Direction -poikabändin poplaulaja Niall Horan on kerännyt itselleen jo oman fanilauman. Nuorten naiskaunottarien ympäröimän Horanin isä on huolissaan pojastaan, sillä 18-vuotiaan popparin alkoholin käytön kerrotaan riistäytyneen käsistä.

Nyt Justin Bieber kertoi joutuneensa poppari Niall Horanin naapureiden inhokiksi. Kanadalainen supertähti vieraili äskettäin One Direction -tähden Lontoossa sijaitsevassa asunnossa. Bieberin mukaan he innostuivat soittamaan musiikkia kovalla volyymillä kolmelta aamuyöllä. Horanin naapurit eivät sietäneet meteliä ja ilmaisivatkin tuntemuksensa kotibileistä.

– Meillä on hauskaa yhdessä. Menin yksi päivä Niallin kotiin ja taisimme aiheuttaa v*tutusta joillekin ihmisille. Soitimme musiikkia kolmelta yöllä ja yhtäkkiä kuulimme jyskytystä ovella. Naapuri huusi ja käski meitä lopettamaan, Justin Bieber kertoi Metro-lehdelle.

Supertähti nauttii kovaäänisestä musiikin kuuntelusta, mutta hän tuntee olonsa rauhalliseksi ja keskittyneeksi shakkipelin parissa. Teinitähden mukaan hän on hyvä pelaamaan shakkia, ja hän oli nuorempana koulunsa shakkitiimin jäsen. Bieber kertoi strategisen lautapelin saavan hänet hyvin keskittyneeksi.

One Direction -yhtyeen väitettiin äskettäin tehneen musiikkia uudelle albumilleen Justin Bieberin kanssa, mutta huhuja ei ole vahvistettu. Niall Horanin kerrottiin taannoin raivostuttaneen Bieberin, kun hän flirttaili avoimesti popparin tyttöystävän Selena Gomezin kanssa. Poikakaksikko on ilmeisestikin sopinut kiistansa, sillä he ovat nykyään hyviä ystäviä.