Rihanna keikistelee nyt bikineissä – nettikuva paljastaa uuden tatuoinnin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna on ollut viime päivinä otsikoissa julkaistuaan mikroblogissaan rohkean valokuvan reissustaan strippibaariin. Räväkkä laulaja ei ole juuri kommentoinut nakukuvaa, mutta nyt hänet nähdään toisessa tuoreessa nettikuvassa.

24-vuotias Rihanna nähdään nyt keikistelemässä ystävänsä kanssa rantatunnelmissa, sillä molemmat poseeraavat kameralle farkkushortseissa ja bikinien yläosissa. Rihanna teetätti äskettäin rintojensa alapuolelle uuden suurikokoisen muinaisegyptiläisten Isis-jumalatarta esittävän tatuoinnin. Myös se näkyy tuoreessa kuvassa hyvin.

Kuva: Twitter

Rihanna, oikealta nimeltään Robyn Rihanna Fenty, osti taannoin Monica Braithwaite -nimiselle äidilleen hulppean miljoonakartanon Barbadosilta. Hänen perheeseensä kuuluu äidin lisäksi veljet Rorrey ja Rajad. Rihanna lämmitti taannoin välinsä huumeriippuvuudesta kärsineen Ronald-isänsä kanssa.