Green Dayn laulaja sekosi keikalla – harvinainen raivokohtaus nettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu rockyhtye Green Day tunnetaan yhtenä punk-historian merkittävimmistä kokoonpanoista. Bändiltä kuullaan pian uutta musiikkia, sillä se julkaisee yhdeksännen ¡Uno!-studioalbuminsa 25. syyskuuta. Nyt yhtyeen levyn markkinointikeikka on mennyt todella pahasti mönkään.

Kuva: YouTube

Taannoin yhtyeen nokkamies Billie Joe Armstrong on kiidätetty sairaalaan Italiassa ennen yhtyeen keikkaa. Tiettävästi rokkari sai sairaskohtauksen, jonka syytä ei ole vielä julkistettu. Nyt keulahahmo on saanut raivokohtauksen iHeartRadio -festivaaleilla Las Vegasissa.

Yleisö ei ollut mukana aivan odotetulla tavalla ja viimeinen niitti oli se, että yhtyeen keikan kestoa lyhennettiin kesken kaiken. Raivokohtauken lopuksi hän rikkoi sähkökitaransa lavalla. Green Dayn tuleva ¡Uno!-albumi kuuluu kolmen levyn trilogiaan, jonka seuraava osa ¡Dos! julkaistaan 13. marraskuuta. Viimeinen ¡Tré!-albumi näkee päivänvalon vasta 15. tammikuuta.