Isä lähetti poikansa leluveturin avaruuteen – huikea video julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa on julkaistu muutamia videoita, joissa esimerkiksi oluttölkki ja iPad on lähetetty sääpallojen kyydissä avaruuden rajamaille. Mukana reissussa on ollut myös pienikokoinen kamera, joka on taltioinut tempaukset ja huikeat maisemat.

Kuva: YouTube

Tuorein tapauksista tulee nyt Yhdysvalloista, jossa perheenisä Ron Fugelseth on lähettänyt nelivuotiaan poikansa rakkaan Stanley-nimisen leluveturin avaruuteen yhdessä kameran ja GPS-lähettimen kanssa. Aivan avaruuteen saakka lelu ei lopulta päässyt, mutta stratosfääriin saakka kuitenkin. Elokuussa toteutetun tempauksen videotallenne on nyt julkaistu myös verkossa.

Isä kertoo videon yhteydessä, että korkealentoisen reissun jälkeen Stanley kameroineen löytyi maissipellolta vajaan 40 kilometrin päästä lähtöpaikasta. Isän mukaan hänen poikansa ja Stanley ovat erottamattomat ”kuin Lassi ja Leevi”. Nyt vain toinen neistä on käynyt avaruuden rajoilla. Isä paranteli videota After Effets -ohjelmistolla saadakseen siitä pojalleen hauskemman.