Frasier-tähti näki ex-vaimon kuvan – pakeni TV-ohjelmasta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Frasier-hittisarjan päätähti Kelsey Grammer on kiistellyt viime aikoina raha-asioista entisen vaimonsa Camille Grammerin kanssa. Pariskunta oli naimisissa 14 vuoden ajan, mutta suhde päättyi viime vuonna muun muuassa seksin puutteen aiheuttamien ongelmien takia.

Nyt 57-vuotias Kelsey Grammer herätti hämmästystä Piers Morgan Tonight -keskusteluohjelman kuvauksissa, sillä mies pakeni paikalta nähtyään ex-vaimonsa kuvan. Näyttelijä oli jo valmistautumassa tulevaan haastatteluun, kun odottamaton kuva saikin tähden pois tolaltaan. Ohjelman juontaja ei voinut olla kommentoimatta tapausta Twitter-palvelussa.

– Kelsey Grammer näki ex-vaimonsa Camille Grammerin kuvan ennen show’n alkua ja pakeni. Erikoista. Tätä ei ole tapahtunut koskaan aiemmin. Minulla oli mukava jutteluhetki hänen kanssaan takahuoneessa, ja hän sanoi odottavansa haastattelua, kirjoitti Piers Morgan blogissaan.

Morganin entinen Talent-kollega Simon Cowell kommentoi tilannetta myötätuntoisesti, ja twiittasikin tietävänsä miltä juontajasta tuntuu. Brittimies vastasi tähän ovelasti ja väitti Grammerin pelästyneen katsottuaan takahuoneessa Cowellin tuomaroimaa X Factor -kilpailua. Cowell tarjoutui myös soittamaan Frasier-tähdelle Morganin puolesta, mihin mies myöntyi innokkaasti.

Neljästi naimisissa olleella Kelsey Grammerilla on viisi lasta ja yksi lapsenlapsi. Hänen toinen avioliittonsa strippari Leigh-Anne Csuhanyn kanssa kesti vain vuoden verran, sillä televisiotähden mukaan nainen oli väkivaltainen. Entinen vaimo muun muuassa uhkasi näyttelijää aseella. Nykyään mies on naimisissa 25 vuotta nuoremman lentoemännän Kayte Walshin kanssa. He saivat kesällä ensimmäisen yhteisen lapsensa, jonka nimeksi tuli Faith Evangeline Elisa.