Paidaton Robbie Williams poseerasi vastasyntynyt tytär sylissään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hittibändi Take That hajosi vuonna 1996, kun Robbie Williams jätti vuotta aiemmin yhtyeen ja suuntasi erittäin menestyksekkäälle soolouralle. Laulajatähti paljasti äskettäin katuvansa sitä, ettei hän kuvannut villeinä nuoruusvuosinaan seksivideota. Nyt mielessä on kuitenkin toisenlaisia asioita.

Robbie Williamsin Ayda-vaimo synnytti pariskunnalle aiemmin tällä viikolla tyttären, ja nyt onnellinen ja ylpeä isä on poseerannut ensimmäistä kertaa uuden perheenjäsenensä kanssa. Robbie julkaisi nimittäin Twitter-blogissaan hellyttävän valokuvan, jossa hänet nähdään paidattomana ja Teddyn-nimen saanut tytär sylissään.

Kuva: Twitter

Robbie Williams ja hänen amerikkalainen näyttelijävaimonsa Ayda Field asuvat nykyisin Los Angelesissa. Pariskunta meni naimisiin vuonna 2010. Hulivililaulaja otti taannoin kaikki kahdeksan koiraansa mukaan Britanniaan kiertueelle, koska hän ei kestänyt olla kauaa erossa rakkaista ystävistään. Syyskuussa syntynyt Teddy-tytär on pariskunnan esikoinen.