Vain typerys lottoaa näillä numeroilla – seitsemän oikein olisi pettymys

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on tutkittu jo vuosien ajan lottoarvontoja ja kansalaisten suosituimpia lottorivejä. Moni tietää jo entuudestaan, että Suomen suosituin lottorivi on 1, 2, 3, 4, 5, 6 ja 7. Juuri samasta syystä sitä ei kannattaisi lotota lainkaan.

Tänään Helsingin Sanomat kertoi, että tätä riviä lototaan edelleen noin 3.000 kertaa joka viikko. Koskaan riville ei ole osunut jättipottia, sillä eniten rivillä tienasi maaliskuussa 1984. Tuolloin rivissä oli viisi oikein.

Mikäli mainittu rivi kuitenkin jostain syystä ilmestyisi joskus lottoarvonnan tulokseksi, tulisi voittajille ensimmäisten riemunkiljahdusten jälkeen todennäköisesti tippa silmään. Esimerkiksi tänään sunnuntaina tuolla rivillä jokainen seitsemän oikein -tulos toisi lottoajalleen miljoonien sijaan vain vaivaiset 1.700 euroa.