BB-Iida paljasti noloimman muistonsa – esiintymisellä haiseva seuraus

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -asukkaat kertoivat viime yönä makuuhuoneessa toisilleen noloja juttuja Jonna A:n toivomuksesta. Noloimman tarinan asukkaille kertoi lopulta Iida, joka muisteli erästä julkista esiintymistä kouluajoilta.

– Odottelin, että meen sinne lavalle esiintymään. Se biisi mitä mä lauloin meni tosi korkealta ja siihen tarvittiin vatsalihaksia. Sit mulla oli vähän ilmaa vatsassa ja ajattelin, että on pakko päästää, kun tulee muuten siellä lavalla, Iida kertoi.

– Päästin sit siellä verhon takana vähän ilmaa. Siellä oli yks meidän koulun poika kans. Mä jännitin ja sit mulla oli hionnut persposket. Se kuulosti siltä, että olisin paskonut housuuni ja että mulla olis ollut ripuli. Se oli niin noloa! Sit samaan aikaan kuulutettiin, että Iida lavalle. Se luuli, että mä jännitin niin pahasti, että paskoin housuuni.

Seuraavaksi keskustelu jatkui Markuksen itsetyydytykseen liittyneellä koulutarinalla, joka oli hieman vähemmän nolo. Tea ei muistanut mitään noloja tapauksia, mutta myönsi niitä varmasti olevan paljon.