Näin rajusti Britney Spears säikähti ukkosta TV-studiossa – katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on ollut viime aikoina tiiviisti otsikoissa, sillä neitokainen valittiin taannoin Yhdysvaltojen X Factor -laulukilpailun tuomariksi. Spears herätti äskettäin huomiota kieltämällä kaikki alkoholijuomat ohjelman kuvauspaikan takahuoneesta.

Kuva: YouTube

Nyt neitokaisen hermoja on koeteltu toden teolla, kun salama iski studiorakennukseen kesken kuvausten. Tuomarit katselivat lavalla esiintyvää teinityttöä, kun yllättäen kuului kovaääninen räsähdys ja osa studion valoista sammui. Tuomari Britney Spears järkyttyi tapauksesta silminnähden ja hän äityi jopa kiroilemaan äänekkäästi.

Yhdysvaltojen X Factor -ohjelman toisen tuotantokauden tuomaristopenkillä nähdään Spearsin lisäksi Simon Cowell, L.A. Reed ja Demi Lovato. Poptähden kerrotaan tienaavan työpestistään huimat 15 miljoonaa dollaria, kun taas 19-vuotiaan teinitähden Demi Lovaton huhutaan kuittaavan tuomarityöstään miljoona dollaria.